Lapraszerelt bútorok összeszerelése szakszerűen

pontos árat mindig az összeszerelendő bútorok konkrét ismeretében adok

A lapraszerelt bútorokat forgalmazó nagy áruházak - DOMUS, RETZ, MÖBELIX, JYSK, KIKA, IKEA, stb. termékei közül a legtöbben valamiért az IKEA bútorok öszeszerelésével kapcsolatban keresnek meg engem. Ebben nyilván az is benne van, hogy a svéd áruházlánc adja el a legtöbb ilyen bútort, illetve náluk nem csak könyvespolcot és viszonylag könnyen összeszerelhető kisbútorokat lehet kapni lapraszerelt kivitelben, hanem komolyabb, összetettebb darabokat is, mint például egy modern, izgalmas design elemekben és meglepő funkcionális megoldásokban bővelkedő nappali szekrénysor.

Viszont az ilyen, komolyabb IKEA bútorok összeszerelése is komolyabb feladat, amivel a kezdők nem feltétlenül akarnak kísérletezni, és napokat eltölteni… vagy a rosszabbik eset, amikor valaki nekifog, de elakad a felénél, és már azt sem tudja, hogyan és meddig kellene visszabontani, hol rontotta el, mikor használt fel véletlenül egy másik elemet ahelyett, amit épp kellett volna.

Szóval nem mindig egyszerű... És ha az áhított IKEA bútor összeszerelése még menne is, a konyhabútorok esetében tovább nehezíti a dolgot, hogy a polcokat fel is kell fogatni (és jól kell felszerelni, különben nem fogják elbírni a rájuk pakolt poharak, tányérok, edények súlyát!), a vizes blokkokat be kell kötni, a csövek miatt esetleg ki kell vágni egy kis darabot hátul, stb. A különböző konyhai elektromos készülékek beépítése pedig már csak hab a tortán.

IKEA bútorszerelés gyorsan, profin

Amenniyben nincs kedve vesződni a frissen vásárolt IKEA bútor összeszerelésével, hívjon engem!

Gyorsan és precízen – valamint bútorasztalosként kellő szakértelemmel – a fogom elvégezni a bútorszerelést. Ha pedig kell, akkor a bútorlap vágását, kisebb átalakítását is vállalom, amennyiben a rögzítés vagy beépítés miatt ez szükséges az adott helyen, és az esetleges vízszerelési és villanyszerelési munkákat, illetve a mosogatógép bekötését, villanytűzhely beépítését, stb. is rám bízhatja, nem kell külön-külön szakembereket hívnia ezek miatt.

IKEA bútor szerelési árak

és DOMUS, RETZ, MÖBELIX, JYSK, KIKA, stb.

Az bútor összeszerelési árakat minden esetben egyedileg, az adott bútor és az igények alapján határozom meg. Az alábbiak csupán iránymutatásként szolgálnak.

DOMUS, RETZ, MÖBELIX, JYSK, KIKA, IKEA bútor szerelés
PAX gardrób szekrény
15.000 Ft-tól
egyéb bútorok
10.000 Ft-tól
IKEA konyhabútor szerelés
szekrények összeszerelése (váz, ajtók, fiókok, fogantyúk)
12.000 Ft / váz
munkalap beszerelése
25.000 Ft
elektromos készülékek beszerelése (főzőlap, sütő)
25.000 Ft (összes készülékre)
víz és légtechnika (páraelszívó, mosogatócsap, mosogatógép)
25.000 Ft (összesen)