Készen vett bútor összeszerelésétől az egyedi tervezésig

pontos árajánlatot mindig a helyszíni felmérés után adok

Bár a kisebb és egyszerűbb lapraszerelt bútor könnyen összeszerelhető házilag, ha van valakinek egy kis "kétkezi szerelő vénája", de bizonyos esetekben ennél bonyolultabb dolgokról is lehet szó. Talán nem is gondolná, de sokaknak okoz gondot a lapraszerelten vásárolt, pl. DOMUS, RETZ, MÖBELIX, JYSK, KIKA, IKEA bútorok összeszerelése, főleg egy nagyobb méretű szekrénysor vagy mondjuk blokk konyhabútor, esetleg több modulos fürdőszoba bútor esetén. Ráadásul utóbbiaknál további nehézség lehet a vizesblokk csatlakoztatása és a csövek esztétikus elrejtése, vagy éppen a használni kívánt elektromos készülékek beépítése.

Gyakran a kész bútorlapokon alakítani is kell (vágni belőle) kicsit, hogy megfelelően illeszkedjen, vagy legyen átvezetési hely a vezetékeknek, stb. A sajátkezűleg összeszerelt bútor sokszor nem lesz olyan precíz sem, mintha bútorasztalos csinálná meg.

Ilyen esetekben is nyugodtan hívhat engem; gyorsan, precízen és szakszerűen elvégzem a bútorszerelést, és szükség szerint vágást, átalakítást is vállalok, ha a rögzítés vagy beépítés ezt megkívánja az adott helyen. A leggyakrabban IKEA bútorszerelés miatt hívnak megbízóim, főként a nappali vagy hálószoba szekrénysorok, áthidalós elemeket tartalmazó nagyobb bútorok, valamint konyhabútorok összeszerelése, szakszerű beépítése okán.

Akár bútorszerelésre, akár egyedi bútortervezésre és bútorkészítésre van szüksége, örömmel állok rendelkezésére a teljes folyamat során, sőt: a kapcsolódó vízszerelési, villanyszerelési munkákat is rám bízhatja, így időt és költséget takarítok meg Önnek!

Egyedi bútorasztalos munkák, tervezés és bútorkészítés

bútortervezés, bútorgyártás méretre, egyedileg, magas minőségben

Nem talált a bútor szaküzletekben az elképzelésének megfelelő darabot? Bútorlapokból bármilyen konstrukciót megtervezek és legyártok, ami otthona/irodája enteriőrjéhez illeszkedik, egyéni elképzeléseinek a leginkább megfelel. Szakmáim közül a bútorasztalosság az, ami a legközelebb áll a szívemhez, hiszen itt igazán szabad teret kap a kreativitás, nagy hangsúly helyeződik a szépségre, esztétikumra, és a végeredmény – az „alkotás” – pedig egy olyan bútor vagy belsőépítészeti megoldás lesz, amiről tudom, hogy hosszú időn át jó szolgálatot tesz majd Önnek, elégedett lesz vele. S ez az, ami fontos számomra, éppen ezért minden esetben profi munkát adok csak ki a kezeim közül a bútorkészítés során.

Egyedi bútortervezés, konyhabútor tervezés

Praktikus lenne egy beépített gardrób, de nem igazán tudja elképzelni, hogyan festene, jól mutatna-e a közlekedő folyosón vagy az előszobában? Olyan konyhát szeretne, ami tökéletesen illeszkedik az enteriőrhöz és az Ön elvárásaihoz, használati szokásaihoz? Esetleg régi álma egy olyan íróasztal, ami titkos fiókokkal, rekeszekkel rendelkezik?

Akármilyen bútort is szeretne, az elképzelést érdemes lehet valamilyen módon vizualizálni annak érdekében, hogy biztosan olyan legyen a végeredmény, amilyent Ön gondolt. Erre biztosít remek megoldást a 3D-s látványterv készítés, valamint a hozzá tartozó műszaki terv, amin a pontos méretezések, és a bútortechnikai megoldások is feltüntethetőek.

Kedvező áron vállalom a kívánt egyedi bútor vagy bútorgarnitúra megtervezését, akár többféle látványterv elkészítését is. Amennyiben a kiválasztott terv alapján engem bíz meg a bútor elkészítésével is, a tervezési díj felét beszámítom az árba.

Egyedi bútorgyártás, gardrób és konyhabútor gyártás, felújítás

Szívesen elkészítem álmai konyháját vagy gardróbját, vagy bármilyen egyéb bútorát, méghozzá minőségi anyagokból, precíz méretezéssel, profi összeszereléssel. Amennyiben szükséges, az esetleges villanyszerelési és vízszerelési munkákkal, háztartási gépek beépítésével együtt.

A konyha tervezés mindig a helyszíni felméréssel kezdődik, majd ezt követően leülünk és átbeszéljük, hogy Önnek pontosan milyen igényei vannak. Megkeressük a legjobb megoldást, ami az adott helyhez és az Ön stílusához is illeszkedik. Ezután a megfelelő méretű munkalapokat, elemeket a kívánt anyagokból és mintázattal a lapszabászatban legyártják, én pedig a terv alapján összeszerelem és telepítem a bútorokat.

Ha meglévő konyháját szeretné felújítani, természetesen arra is van lehetőség. Bútorlapcsere, szekrényajtók cseréje, fiókok javítása, kisebb átalakítások, bővítések, stb.

Kérjen árajánlatot!

Bútorasztalos árlista, összeszerelési és bútorkészítési árak

pontos árat mindig a pontos igények felmérése után adok

Az bútorszerelés árakat mindig egyedileg határozom meg, ugyanakkor az alábbi árak támpontként szolgálhatnak ahhoz, hogy nagyságrendileg kalkulálni tudjon a várható költségekkel.

DOMUS, RETZ, MÖBELIX, JYSK, KIKA, IKEA bútor szerelés
PAX gardrób szekrény
15.000 Ft-tól
egyéb bútorok
10.000 Ft-tól
IKEA konyhabútor szerelés
szekrények összeszerelése (váz, ajtók, fiókok, fogantyúk)
12.000 Ft / váz
munkalap beszerelése
25.000 Ft
elektromos készülékek beszerelése (főzőlap, sütő)
25.000 Ft (összes készülékre)
víz és légtechnika (páraelszívó, mosogatócsap, mosogatógép)
25.000 Ft (összesen)