Villanyszerelés Budapesten és Pest megyében

precizitás, gyorsaság

Családi ház és panel lakás villanyszerelés teljes körűen, szakértelemmel, korrekt áron. Kisebb és nagyobb háztartási villanyszerelési munkák elvégzését egyaránt elvállalom, méghozzá korrekt áron, és - az aktuális munkáim függvényében - rövid határidővel. Hívjon bizalommal, akármiről legyen is szó!

Milyen villanyszerelési anyagokkal dolgozom?

Többéves szakmai tapasztalattal a hátam mögött, én nem mondom azt, hogy feltétlenül a villanyszerelő boltból kell mindig mindent beszerezni. A nagy bevásárló központokban, vegyes áruházláncokban is elérhető, sőt akár a „minden sarkon kapható”, olcsóbb villanyszerelési anyagok között is akadnak jó minőségű termékek, amiket nyugodt szívvel tudok ajánlani, és használatukkal költséget takaríthatok meg Önnek.

Vannak azonban olyan esetek és kivitelezési feladatok, amikor csak a barkácsáruházak villamossági részlegén vagy a lakossági és nagykereskedelmi villanyszerelési boltokban elérhető, professzionális termékek alkalmazását javaslom, illetve kizárólag olyan villanyszerelési anyagokat vagyok hajlandó beszerelni az adott munkánál. Ennek oka egyszerű: az Ön és szerettei, illetve otthona biztonsága érdekében nem kísérletezem minőségileg nem megfelelő, nagyobb igénybevétel mellett selejtessé váló villanyszerelési anyagokkal!

Ehhez a témához még annyit, hogy többek között azért is szoktuk mi, szakképzett villanyszerelők lebeszélni az ügyes kezű, barkácsoló hajlamú ismerőseinket róla, hogy ők akarjanak villanyt szerelni, mert nem ismerik úgy az anyagokat és technikát, mint mi, és nem is állnak rendelkezésükre azok a munkavégzési és ellenőrző eszközök, amelyekkel – némi hozzáértés esetén – biztonságosan kivitelezhetőek a feladatok. Az ilyen „Mekk mester” villanyszerelés házilag kifejezetten veszedelmes tud lenni! Ráadásul a probléma gyakran csak jóval később jelentkezik, mondjuk egy rövidzárlat és az abból keletkező lakástűz formájában… Mindig azt mondom, bízza inkább szakemberre, ha nyugodtan szeretne aludni.

Milyen villanyszerelő feladatokat végzek?

dugalj szereléstől a villanytűzhely bekötésen át a hálózatépítésig minden

Az alábbi szolgáltatásokkal állok rendelkezésére Budapesten és vonzáskörzetében:

Általános villanyszerelés

  • Villanykapcsolók, dugaljak szerelése és cseréje, új konnektorok kialakítása és kábelezése, égőcsere, elektromos hibák feltárása, zárlatkeresés és megszüntetés, áramkörök helyreállítása, biztosítékcsere, elosztótábla és automata csere, fi-relé beépítés, villanyvezetékek javítása, lámpák, csillárok felszerelése, váltókapcsolók kialakítása…
  • Süllyesztett, design világítás kialakítása: villanyszerelés gipszkartonba a szükséges vezetékezéssel, igény szerint egy- vagy több áramkörös (külön-külön kapcsolható) kivitellel.

Bővebb tájékoztatót az Általános villanyszerelési szolgáltatások oldalon talál.

Elektromos hálózat kiépítés, felújítás és bővítés

  • Régi elektromos vezetékek cseréje: földeletlen konnektorok földelése, elavult hálózatok újravezetékezése, cseréje és bővítése (terhelési kapacitás növelése, pl. új háztartási gépek bekötése miatt).
  • Új lakás villanyszerelés: új építésnél nyaraló, családi ház, lakás villamossági hálózatának kialakítása (aljzatbeton alatt, falban vagy födémben vezetve), valamint dugaljak, elosztók, biztosíték szekrények és villanykapcsolók felszerelése.

Bővebben a témáról: Régi elektromos hálózat felújítása, új lakás villanyszerelése.

Elektromos berendezések bekötése

  • Konyhai gépek: Kerámia és indukciós főzőlap bekötés, villanysütő bekötés, kombinált és elektromos tűzhely bekötés és beüzemelés, mosogatógép és egyéb háztartási gépek bekötése szakszerűen, esztétikusan. Az elektromos sütő bekötésről részletesebben itt olvashat
  • Elektromos bojler bekötése és szerelése: Többeket érintő probléma, hogy sok társasháznál megszűnik a gázbojlerek alkalmazása, és át kell állni (az EU szabványnak megfelelő) elektromos megoldásra.

Erről részletesebb leírást Az elektromos berendezések bekötése oldalon talál.

Elektromos berendezések bekötése

  • Konyhai gépek: Kerámia és indukciós főzőlap bekötés, villanysütő bekötés, kombinált és elektromos tűzhely bekötés és beüzemelés, mosogatógép és egyéb háztartási gépek bekötése szakszerűen, esztétikusan. Az elektromos sütő bekötésről részletesebben itt olvashat
  • Elektromos bojler bekötése és szerelése: Többeket érintő probléma, hogy sok társasháznál megszűnik a gázbojlerek alkalmazása, és át kell állni (az EU szabványnak megfelelő) elektromos megoldásra.

Elektromos fűtés kiépítése

Modern fűtőberendezések, villanykazánok bekötése, ellenőrzése és időszakos felülvizsgálata.

Klímaszereléshez kapcsolódó villanyszerelési munkálatok

Erről bővebben a Klímaszerelés menüpont alatt olvashat.

Villanyszerelés árlista

pontos árat mindig a konkrét igények felmérése után adok

Akár családi ház, akár társasházi /panel lakás villanyszerelési árakról beszélünk, a pontos munkadíj meghatározása a helyszíni felmérést követően lehetséges. A helyszínen látom, hogy milyen lehetőségek vannak, milyen megoldásra lesz szükség az adott feladathoz, illetve az Ön igényeinek függvényében mit tudok javasolni (vagy mi az, amit semmiképp nem javaslok).

Kiszállás és felmérés Budapest területén

pontos árat mindig a konkrét igények felmérése után adok

Teljes körű villanyszerelési munkát vállalok Budapest összes kerületében, valamint Pest megye területén. Mivel fontos számomra, hogy megrendelőim elégedettek legyenek munkámmal és megbízható villanyszerelőként ajánljanak rokonaiknak, ismerőseiknek is, ezért mindig gyors és precíz munkát végzek, a munkaterületet pedig tisztán hagyom ott magam után. Villanyszerelő munkáim minőségére garanciát vállalok.

Kiszállási díjam 10.000 Ft *

* Beszámítással: Az azonnal, a helyszínen elhárítható hibák munkaköltségéből levonásra kerül a felmérés díja.

Sürgős hibaelhárítást ritkán, szabad kapacitásom függvényében tudok vállalni, és csak munkaidőben.